8 Kasım 2012 Perşembe

Şimşek,yağmur,çamur dinlemiyor.

Oba'da hırs tavan yaptı..



Mustafa Ateş ,Futbolcular ve teknik ekibe tatlı ikram etti


Alanyaspor sahasında ağırlayacağı Balıkesirspor hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Yağışlı havaya rağmen çalışmalarına ara vermeyen turuncu yeşilli ekip, Oba Stadyumu’nda çift kale taktik antrenmanı yaptı.
Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, antrenman öncesi teknik toplantı yaparak oyunculara rakip tahlili ve strateji konularında bilgi verdi. Yapılan toplantının ardından sahaya çıkan oyuncular açma germe çalışmasının ardından çift kale taktik antrenmanı yaptı. İki takıma ayrılan oyuncular sağanak yağışa aldırmadan çalışmalarına devam etti. Antrenmana ayak bileğinde sakatlığı bulunan Uğur ile kadro dışı bırakılan Zeynel, Ömer ve Rıza haricinde tüm oyuncular katıldı. Çift kale maçın ikinci bölümünde Adem ile Ege mücadelesinde iki oyuncuda küçük sakatlıklar geçirdi. Saha kenarına alınarak tedavisi gerçekleştirilen her iki oyuncunun da herhangi bir ciddi sakatlığı bulunmadığı öğrenildi. Çalışmaların devam ettiğini belirten teknik adam Ali  Haydar Durusoy, “Oyuncularımızın her türlü koşula ve zemine hazır olması için bugün antrenmanımızı ertelemeden saatinde gerçekleştirdik.  Oyuncularımızın performanslarını gayet iyi görüyorum. Futbolcularımızla da yaptığım konuşmada belirttiğim gibi asıl önemli maçlar yeni başlıyor. Kendimizi ispat etmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. O yüzden her oyuncu üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmek durumundadır. Benim futbol anlayışıma göre forma verilmez kazanılır. Oyuncularımızın azmine bakacak olursak Balıkesirspor maçında tüm oyuncularımızla hazır olacağız. İnşallah sahamızdan da 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz.” dedi.

   Stadyumdaki antrenmanda takımını yalnız bir grup taraftar, çalışmanın ardından sahaya gelerek oyunculara başarılar diledi. Bu sırada daha önce de Alanyaspor’un elektrik işlerini bedelsiz üstlenen esnaf Mustafa Ateş futbolculara baklava ikramında bulundu. 

Hiç yorum yok: