15 Kasım 2012 Perşembe

Balıkesirspor'u müfettişler denetledi..


         Başkan Ok: Balıkesirspor Kasasına 1 Kuruş Makbuzsuz Yardım Girmedi


Balıkesirspor Başkanı İsmail Ok, kendi dönemlerinde Balıkesirspor'un kasasına 1 kuruşluk dahi makbuzsuz bağış girmediğini belirtti. Başkan Ok, "Çıkan dedikodular nedeniyle bakanlıktan iki müfettiş günlerce kulüpte bütün defter ve makbuzları didik didik incelendi. Olumsuz bir şey tespit edilmedi. Sonuç Allah'a çok şükür alnımız açık, vicdanımız rahat." dedi.

İsmail Ok, Balıkesir Belediye Meclisi salonundaki basın toplantısında, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Ok, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor'a yapılan bağışlarla ilgili kamuoyunda bazı dedikoduların dolaştığını söyledi. Ok, kulübe yapılan bağışlarla ilgili konuşulanların asılsız olduğunu dile getirdi.

Balıkesir'de çok çirkin olayların döndüğünü belirten Başkan Ok, "Son dönemlerde kulübümüze bağışta bulunan kişi, kurum ve kuruluşlara gidilerek onlara 'Balıkesir Belediyesi sizden zorla para alıyor mu?' diye soruyorlar. Balıkesirspor'a gelen reklam ve bağış gelirlerinin önünü kesmek istiyorlar. Bu bağışların büyük bir bölümü, belediyemizin banka hesaplarına yatırılmıştır. Ne Balıkesir Belediyesi'ne, ne de Balıkesirspor'a makbuzsuz 1 kuruş bağış alınmamıştır." dedi.

Balıkesir halkına doğruları anlatmaya devam edeceklerine dikkat çeken Başkan İsmail Ok, "Kamuoyunda artan dedikodular üzerine Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nden gelen görevliler Balıkesirspor Kulübü'nde incelemelerde bulundu. Günlerce süren araştırma ve incelemelere rağmen her hangi bir şey bulamadılar. Ayrıca bakanlıktan konun uzmanı iki müfettiş geldi. Müfettişler kulüpteki bütün defter ve makbuzları didik didik incelendi. Ancak olumsuz birdurum tespit edilmedi. Allah'a çok şükür alnımız açık, vicdanımız rahat." diye konuştu.

Hiç yorum yok: