5 Kasım 2012 Pazartesi


Durusoy,zamana ihtiyacımız var..

    Malatya Haber City Net Yeni Malatyaspor Alanyaspor maç sonu. Yeni Malatyaspor teknik direktörü Gürses Kılıç. Bu kadar çok gol pozisyonuna girdik ama maalesef 3 puanı alamadık. Alanyaspor teknik direktörü ali Haydar Durusoy. Alanyaspor'u daha ilerilere taşımak için çalışacağız.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor, sahasında Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı.
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, birçok gol pozisyonuna girmelerine rağmen istedikleri 3 puanı alamadıklarını söyledi.
Sayısız gol pozisyonundan yararlanamadıklarını kaydeden Kılıç, "Herhalde bir takım bu kadar çok pozisyona giremez. Son 10 dakikada bile 5 tane yüzde yüz gol pozisyonu var. Toplamda 15 tane gol pozisyonu var. Söylenecek, yapılabilecek bir şey yok. Yarım metreden, 20 santimetreden topu içeri sokamadık. Oyunun ikinci yarısı Alanyaspor'un tamamen kapanması, oynamaktan ziyade gelen topa vurması, topları şişirmesi maalesef oyunu da çirkinleştiriyor. Buraya gelen birçok takımda olduğu gibi Alanyaspor'un da tercih ettiği oyun maalesef buydu. Rakip takımın kalemizde tek bir pozisyonu yok.Kaleci Ziya'nın çıkarttığı bir tek pozisyon dahi yok. Bir organize atakları yok. Maalesef 3 puanı alamadık" dedi.
      Alanyaspor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy ise, zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek, Alanyaspor'u daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti.
DurusoyYeni Malatyaspor karşılaşmasına kısa sürede hazırladıklarını  belirterek, "Zamana ihtiyacımız var. Yeni Malatyaspor ile oynadığımız karşılaşmadaki hatalarımızdan ders çıkarıp, Alanyaspor'u ileriye taşımak için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Hiç yorum yok: