5 Kasım 2012 Pazartesi

Alanyaspor kaynak arayışında..



Kaymakam Özdemir"Alanyaspor'un sorunu çözmek görevimiz"dedi.

   Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir dün Alanyaspor kulübünde bir toplantı yaparak kulübün bugünü ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir dün Alanyaspor kulübünün bugünü ve yarınlarına ışık tutacak bir toplantı yaptı. Toplantıya Emniyet Müdürü Erkan Dur, Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, Avsallar Belediye Başkanı Enver Görgülü, Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu, Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, Çikcilli Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Kestel Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez, Tapu Müdürü Çetin Özdemir, İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Alanyaspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Toplantıyı Alanyaspor Kulübü’nün her anlamda daha iyi noktalara taşımak için yaptığını ifade eden Kaymakam Özdemir, “Profesyonel bir futbol kulübünün tanıtım anlamında ve sosyal aktivite anlamında önemi büyüktür. Bizler Madrid ve Barcelona gibi şehirlerin isimlerini futbol sayesinde belleklerimize kazıdık. Alanya'ya geldiğimden beri gözlemliyorum. Alanyaspor belli bir kesimin omuzlarına yüklenmiş diğerleri seyrediyor. Bu şekilde kulübün borçlardan kurtulması, 1.lig hedefi koyması,belirli bir plan dahilinde süper lige çıkması, orada da Avrupa kupalarını hedeflemesi için kulüp her anlamda güçlü olmalı.


Akhisar, Karabük gibi şehirlerin takımı süper ligde oynayabiliyorsa Alanya'nın takımı da bu hedefleri koyabilir ve o noktalara gelebilir. Bu nedenle bu yükü tüm Alanya paylaşmalı. Bu takımın maddi sorunlarını çözmek bizim görevimiz olmamalı ama bizler abilik yapmaya, organizasyonu sağlamaya hazırız ve takipçisi oluruz. Alanya Belediyesi, belde belediyeler, ALTİD, ALTSO diğer sivil toplum örgütleri Alanyaspor'a ciddi anlamda sahip çıkmalı. Bugün Alanya Belediye başkanı aramızda yok önemli bir mazereti nedeniyle aramızda yok. Bazı belde başkanları da yok. Önümüzdeki günlerde çok daha sağlıklı toplantılar yaparak. Kısa ve uzun vadede Alanyaspor'la ilgili çalışmalarımız olacak.


Alanyaspor için bir planlama yapılmış. Geçen yıl borçların yarısı ödenmiş yarısı ise duruyor. Öncelikle bu borçlardan kulübü arındırmalıyız. Yönetim kurulu bu psikoloji ile verimli olamaz. Devamlı kulübe hizmet edemez. Önce kanayan yarayı sarmalıyız. Daha sonra daha planlı ve programlı çalışmalıyız. Alanya'daki tüm otellerin Alanyaspor'a her yıl düzenli bir katkısını olması şart. Bunun içinde bizler yerel yöneticiler olarak bir takım projeler hazırlamalıyız. Kulübün sabit gelir kaynaklarını arttırmalıyız. Bu hususta herkesimden destek bekliyorum" dedi.


Toplantının ardından katılımcılar hep birlikte kulüpte öğle yemeği yediler.  

Hiç yorum yok: