24 Kasım 2012 Cumartesi

Durusoy“Topu 3 direk arasından geçiremedik”

Durusoy"saha oynak ve ıslak zemindi futbolcularımız buna alışacak"dedi


 Tokatspor , maçının ardından değerlendirmede bulunan Alanyaspor teknik sorumlusu Haydar Durusoy “Sadece 3 direk
arasından geçiremedik”dedi.
            
            Durusoy,“Maçın genelinde üstün olan taraftık. Pozisyonları biz bulduk, yakaladığımız birçok pozisyonu değerlendiremedik. İyi pas yaptık, iyi organize olduk, sadece 3 direğin arasından geçirmeyi başaramadık. Hiç pozisyon vermediğimiz bir maçta 90 +1’de kendi kaybettiğimiz bir toptan oluşan pozisyon ile 1-0 mağlup olduk. Böyle bir maçı kaybettiğimiz için tabi üzgünüz. Bu Tokatspor’u küçümseme anlamında değil, Tokatspor’a karşı biz bugün daha iyi oynadık. Sahanın mutlak hakimiydik, kazanmak için geldik, kaybettiğimiz için üzgünüz. Yapacak bir şey yok.”
            Alanya’nın ılık havasına karşın Tokat’ın soğuk ve yağışlı havası ile Tokatspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı maçın yansımalarının sorulması üzerine Ali Haydar hoca “saha ıslak ve oynak, hareketli bir zemindi. Artık futbolcularımız da bu şartlarda oynamaya alışacak. Doğa şartları böyle gelişiyor. Tokatspor’u tanıyoruz. Onlar da bizi tanıyor. Kupa maçı bize yansımamıştır. Kendi planlarımız üzerinden başarılı olamadık, Tokatspor’a bundan sonraki maçlarında ve kupada Mersin İdman Yurdu karşısında başarılar diliyoruz.” Dedi.
    
  Tokatspor teknik menejer'i  Aytunç Bozkurt“3 Puan çok önemliydi.”dedi.
          
            Bozkurt“Galibiyet son dakika golü ile gelince halâ maçın etkisindeyiz. Zor maçtı. Hep aynı şeyleri söylüyoruz, kolay maç yok. Saha şartları ortada. Kupada Salı günü maçımız var. Futbolcularımızın kafasında Mersin maçı mutlaka oluyor. Alanyaspor 18 puandaydı ve onları yakalamamız için mutlaka galip gelmeliydik. Alanyaspor’un 1 maç fazlası da var. Şimdi puanları 18 – 18 yaptık. O açıdan çok önemli. Son dakika golü var. İyi mücadele var. Sakat ve cezalı oyuncumuz da vardı ama sahaya bunu yansıtmadık. Herhalde maçı izleyenler de bunu görmüşlerdir. Zaman zaman çok baskın oynadık. Maç berabere de bitebilirdi, onların da gol öncesi pozisyonu vardı. Oyunun hakkı yüzde 51 de olsa bizden yanaydı.”
            Emin ve İbrahim’in yedek kalışı sorulunca, İbrahim’in sakatlığından ötürü başlamadıklarını ve “çok ihtiyaç olursa son 10-15 dakika oynayabileceği rapor edildi ama mecbur kaldık ve o da gerekeni sahada yaptı.” Dedi. Kupa maçında ise oynamasında bir sıkıntı olmayacağını düşündüklerini söyledi. Tokatspor’a çıkan kartların biraz daha kolay çıkmakta olduğunu belirtti.


Kaynak:
tokatgazetesi.com

Hiç yorum yok: