27 Kasım 2012 Salı

Alanyaspor yönetiminden kararlılık açıklaması.

İç saha galibiyet primleri yükseltildi.


 Alanyaspor yönetim kurulu bu gün toplanarak gündemde  olan gelişmeleri değerlendirdi.Toplantının başında  Tokatspor maçının bir değerlendirilmesi yapılmış, Teknik Direktör Haydar Durusoy'un raporu okunmuştur. Takımımızın ortaya koyduğu mücadele ve üretken futbol önümüzdeki haftalar öncesi üst sıralar konusunda takıma olan güvenimizi arttırmıştır.

Toplantının ikinci bölümünde Altay maçı hazırlıkları görüşülmüş. Yönetim kurulumuz 800 TL olan iç saha galibiyet primini 1000 TL'ye yükseltmiştir.  Tüm futbolseverleri Pazar günü oynanacak olan Altay maçına davet edilmiştir.
   Toplantının ana gündem maddelerinden birini ise dün kulüpte meydana gelen icra olayı  oluşturmuştur. Yönetim kurulumuz eski borçlar, Temlikler, icralık ve mahkemelik dosyalarla ilgili bugüne kadar 2 milyon TL'yi aşan ödemeler yapmıştır. Bütçe ve plan dâhilin de bu ödemeler devam etmektedir. Sunmuş olduğumuz ödeme planı ve istediğimiz sürelere olumsuz cevap veren alacaklılar kulüpten kaldırdıkları masa, sandalye, bilgisayar ve klima gibi aletlerle bir yere varamazlar. Bizlere bu şekilde yaklaşan alacaklıların ödeme sırasında bizlerde aynı yaklaşımı göstereceğimizi ifade ediyoruz. Alanyaspor kulübü önümüzdeki 6 aylık dönemde borçlarını ödeme konusunda gerekenleri yapacaktır. Bugüne kadar bu konu tarihi bir misyon üstlenen her türlü zorluğa göğüs gererek kendi cebinden 2.2 milyon TL kulübe para vererek borçları ödeyen, kendi futbolcunun mağdur etmeyen yönetim kurulumuz bundan böylede Alanyaspor için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edecektir. Bu tür basit saldırılar ve insanlığa sığmayan hareketler bizleri yıldıramayacaktır. Bu insanları ve bunların yandaşlarını asla unutmayacağız ve her platformda tepkimizi göstermeye devam edeceğiz. Yönetim kurulu olarak dik durmakta ve mücadele etmekte kararlı olduğumuzu bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz.
     Yönetim kurulumuz kulübün kurumsallaşması ve sabit gelir kaynaklarının arttırılması konusunda yeni projeler üretmeye devam etmektedir. Son olarak Şekerbank'la " Şekerbank Alanyaspor Bonus Card ve Şekerbank Alanyaspor Post olmak üzere iki projenin birden ön görüşmelerini başlanmıştır. Konu ile ilgili olarak Şekerbank Alanya Şubesi Müdürü Sinan Çelik yönetim kurulu toplantımıza katılmıştır ve projelerle ilgili yönetime sunum yapmıştır. Alanyaspor logolu kart ve post cihazlarından belirlenecek oranda kulübe komisyon ve değişik katkıların sağlanması projesi yönetim kurulunun onayından geçmiştir. Kurulan komisyonlar çalışmalara başlamıştır. ki aylık bir süreçte bu proje hayata geçirilecektir. Ayrıca Şekerbank’la değişik sponsorluklar anlamında işbirliğinin ilerleyen süreçte attırılması konusunda da görüşmelere başlanmıştır.

Hiç yorum yok: