1 Kasım 2012 Perşembe

Durusoy,Takımıma güveniyorum.

Durusoy,mazeretlere sığınmak istemiyoruz..


Ligin 9’uncu haftasında Yeni Malatyaspor’la deplasmanda mücadele edecek Alanyaspor 3 puan parolasıyla yola çıkıyor. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, “İnandıktan sonra her şey olur. İnsan yapmak isterse yapar, eğer yapamazsa da mazeret üretir. Nedenlere ve mazeretlere sığınmadan Malatya’da Alanya’yı en iyi şekilde temsil etme adına sahada aslanlar gibi mücadele eden, birbirine kenetlenmiş bir ekip görüntüsü vereceğimize inanıyorum.” dedi.


Deplasman hazırlıklarını tamamlayan Alanyaspor, bugün (Cuma) sabah kara yolu ile Malatya’ya hareket ediyor. Şehir merkezinde bulunan Ramada Plaza’da konaklayacak ve burada kampa girecek olan Alanyaspor yapacağını hazırlık idmanlarının ardından da 4 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Malatya İnönü Stadyumu’nda rakibi Yeni Malatyaspor’un karşısına çıkacak. Yapılacak olan deplasman karşılaşması hakkında bilgi veren Alanyaspor yeni Teknik Direktör’ü Ali Haydar Durusoy, “Sahamızda yaptığımız taktik idmanlar ve ter antrenmanının ardından hazırlıklarımızı tamamladık. Deplasmanda Pazar günü karşılaşacağımız Yeni Malatyaspor, grubumuzun ikinci kategorisinin en iyi takımlarından biridir. Bizim kadromuzda iyi durumda, oyuncularımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Takımın başına geldiğimiz 2 günlük süreçten itibaren takımda ne kadar düzenleme yapabileceğimize uğraşıyoruz. Rakibimizi tanıyoruz fakat kendimizin de iyi bir futbol oynamaya müsait bir yapımız var. Oyuncularımızın hırsı, isteği, mücadelesi, ruhu ve birlik beraberlikleri sahada iletişimleri bize puanı getireceğini düşünüyorum” dedi. Takıma olan güvenini sezon başından buyana korunduğunu ifade eden Durusoy, “ İnsanın istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur. İnandıktan sonra her şey olur. İnsan yapmak isterse yapar, eğer yapamazsa da mazeret üretir. Nedenlere ve mazeretlere sığınmadan Malatya’da Alanya’yı en iyi şekilde temsil etme adına sahada aslanlar gibi mücadele eden, birbirine kenetlenmiş bir ekip görüntüsü vereceğimize inanıyorum. Bir spor kulübünde kayıplar veya kazançlar olabilir ama önemli olan kulübün kimliği ve duruşudur. Bunlardan da asla taviz vermeyeceğiz. Oyuncularımızda bunun farkında ve önümüzdeki maçlarda en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum. Antrenmanlara başladığımız gün futbolcularımızla konuştuk. Maça yenmek için gidiyoruz.” diye konuştu.

Ayrıca Durusoy Yeni Malatya deplasmanına bileğinde sakatlığı bulunan Uğur ve cezası devam eden Mutlu ile kadro dışı kalan Ömer, Rıza ve Zeynel dışında kadroda bir eksiklerinin olmayacağını söyledi.


Hiç yorum yok: