24 Kasım 2012 Cumartesi

Alanyaspor "Nazar"a geldi..

Durusoy ile ilk yenilgi..

                                                  Tokatspor: 1 - Alanyaspor: 0 

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 13.Hafta karşılaşması olan Tokatspor ,Alanyaspor mücadelesi ev sahibi ekibin 90 dakikada bulduğu altın gol ile Alanyaspor sahadan 1-0 yenik Ayrıldı..İlk yarısı her iki takımın kontrollü oyunu şeklinde geçti.Önemli pozisyonun olmadığı ilk kırık beş dakika sonunda skor da bir değişiklik olmayınca  iki takım da soyunma odasına 0-0 ile gitti.İkinci kırk beş dakikada ev sahibi ekip Tokatspor daha çok kazanma isteği olsa bile Alanyaspor hucum hattını  67.dakikada Rıza,Can72.dakika da Semavi ,Gökhan ve değişiklikleri ile kazanma düşüncesi oyuna yansımayınca da  pozisyon üretemedi.İlerleyen dakikalarda daha çok  öne çıkan Alanyaspor   savunmasında da  zaman zaman da  açıklar verdi..77.dakikada oyuna dahil olan  Taylan doksanıncı  dakikada attığı gol ile Alanyaspor'un dört haftadır devam eden  yenilmezlik ünvanına son verdi..Bu sonuçtan sonra Alanyaspor dört hafta sonra yenilgi ile tanışırken ligde maç fazlası ile beşinci sıradaki  yerini korudu..Öte yandan Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta bu hafta oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Tokatspor         1-0  Alanyaspor
Balıkesirspor     2-2  Körfez FK.
Bayrmpaşaspor 1-0  Kırklarelispor


Tokatspor: 1 - Alanyaspor: 0

Stat: Gaziosmanpaşa

Hakemler: Onur Karabaş, Salim Duran, Abdurrahman Duman

Tokatspor: Mehmet, Alihan, Emrah Tanta, Ercan, Haluk, Serkan, Vedat (Dk. 59 Emin), Hacı, Veysi (Dk. 76 İbrahim Taylan), Ozan, Gökhan (Dk. 79 Uğur)

Alanyaspor: Kadir, Tanju, İskender, Rıza (Dk. 67 Can), Cihan, Ömer (Dk. 88 Zeynel), Mehmet,Mutlu Semavi (Dk. 72 Gökhan), Tayfun, Kazım

Gol: Dk. 90 İbrahim Taylan (Tokatspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Vedat, Dk. 37 Ozan (Tokatspor), Dk. 83 Mehmet (Alanyaspor)

Maçtan Dakikalar: 

16.dakikada Tokatspor'un kazandığı serbest vuruşta Ozan'ın sert şutu üstten az farkla auta gitti. 

28'inci daikada gelişen Alanyaspor atağında Rıza'nın ceza alanı içerisine ortaladığı topla buluşan Ömer'in kafa vuruşu auta çıktı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz bitti. 

48'inci dakikada Alanyaspor atağında Cihan sağdan ceza alanına girdi. Kaleci Mehmet ile karşı karşıya kaldı. Top az farkla yandan auta gitti. 

57'inci dakikada Tokatspor'da Ozan ceza alanına girdi. Çaprazdan çektiği şut auta çıktı. 

90'ıncı dakikada gelişen Tokatspor atağında ceza sahası içerisinde topla bulaşan Taylan'ın  sert şutu filelere buluştu: 1-0. 

Karşılaşma Tokatspor'un 1-0 galibiyeti ile sona erdi. 

Hiç yorum yok: