1 Kasım 2012 Perşembe

Alanyaspor,Yeni Malatyaspor maçına hazır..

Taraftardan büyük destek..

Futbolcular  hırs küpü..





Taraftar gelişmeleri tatlıya bağladı..

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Alanyaspor, 2. Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor hazırlıklarının Alanya ayağını tamamladı.
   Oba Stadı’nda Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Uğur ve kadro dışı kalan Ömer, Zeynel ve Rıza dışında tüm oyuncular eksiksiz katıldı. Açma germe egzersizleri ile antrenmana başlayan turuncu yeşilli futbolcular daha sonra teknik adam Ali Haydar Durusoy ve yardımcı antrenör Mustafa Cemunak nezaretinde çift kale yaptı. Teknik çift kale çalışması boyunca futbolcuların antrenman boyunca hırslı oldukları gözlendi. Birçok futbolcunun performansı göz doldururken formda oldukları dikkat çekti. Yaklaşık 1 saat süren bu çalışmanın ardından futbolcular açma germe egzersizleri ile antrenmanı tamamladı. 
  "Grup Şimşekler"takımı destek amacı ile Oba stadyuma gelerek  antrenman izlediler ardından son yaşanan gelişmelerin ardından  futbolculara destek vererek  baklava ikram ettiler.Tatlıdan sonra Grup Şimşekler adına başkan Fatih Aslan ,teknik ekibe ve futbolcular'a Yeni Malatyaspor maçında şans dilediler..

Hiç yorum yok: