18 Eylül 2012 Salı

Turhan"Of yetmez,sevgimizi katlayacağız dedi....

Armağan Turhan,Futbolcuları  ile tek tek ilgileniyor.

Alanyaspor , İnegösporl hazırlıklarına başladı.


     Ligdeki ilk galibiyetini Ofspor karşısında elde eden Alanyaspor, 3. haftada konuk olacağı İnegölspor maçının hazırlıklarına yenileme idmanıyla başladı.
      Ligin ilk iki haftasında bir galibiyet bir mağlubiyet alan Alanyaspor, 3. haftada karşılaşacağı İnegölspor maçının hazırlıkları için topbaşı yaptı. Haftanın ilk çalışmasında Zimbitlik sahasında yenileme antrenmanı yapıldı.  Antrenmana daha önce idmanda sakatlanan ve tedavisi devam eden Can parlayan, yine hafta içi antrenmanda sakatlanan ve kasığında yırtık olduğu belirtilen Ege Alkan ile Ofspor maçında arka adalesinde yırtık tespit edilen Ömer Şengöz katılmadı.

          Of maçının 66’ncı dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Alper Tursun’un durumu ise iyi.
    Amaçlarının mutlak galibiyet olduğunu belirten Alanyaspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, “Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Biz Ofspor maçını geride bıraktık. Maçtan sonra dejenerasyonumuzu yaptık. Bugünde ilk antrenmanımıza çıktık. Ofspor maçını geride bırakarak oynayacağımız İnegöl deplasmanına yoğunlaştık. Pazar günkü sevincimizin katlanarak artması için galibiyet hedefiyle İnegöl’e gideceğiz. Benim için beraberlikle mağlubiyet arasında pek fark yoktur. Eğer takımı yenemiyorsan beraberliğin düşünülmesi gerekir. Biz galibiyet düşünüyoruz. Önümüzde çekilecek kuranın ardından da Türkiye Kupası maçımız olacak. Kupa maçlarına da aynı titizlikle hazırlanacağız. Kupada da ligde de adından sıkça söz ettiren bir Alanyaspor olacağımıza kuşkum yok.”dedi.

Hiç yorum yok: