6 Ağustos 2012 Pazartesi

Hasan Çavuşoğlu"motivasyonumuz bozulsa bile biz asla yılmadık"dedi..

Çavuşoğlu,projeler için toplanacağız..


   Alanyaspor başkanı sayın Hasan Çavuşoğlu,Alanyaspor başkanlığının 2.yılında Alanyapsor'un içinde bulunduğu durum ve bu güne kadar yapılanları kamuoyunda paylaştı.Çavuşoğlu"iş hayatında bir çok şey gördüğünü ancak Alanyaspor'da yaşanılanları asla görmediğini dile getirirken,motivasyonumuz bozulsa bile biz yılmadık"dedi..Çavuşoğlu Alanyaspor'un 2012-2013 yılı genel değerlendirmesini yaparken,Alanyaspor'un eski başkanı  Hakan Dizdaroğlu'nun "209 bin lira silmesi için verdiği sözü tutacağına inandığını da" söyledi..

  Çavuşoğlu ve yeni sezon hedefleri;

   Alanyaspor'un Mali ve Sportif hedefleri..

- Mali açıdan yönetim kulüp havuzuna ciddi katkılar oluşturabilir. Hedeflenen kombine satışları, bağış, destek ve projelerle 2012-2013 sezonu bitiminde borçları asgari tutara getirmeyi hedefliyoruz. Eski yönetimin 2 yıllık başkanlık döneminde kulübe bağış yapmadan yönetmesi ve herkesin bildiği gibi Alanyaspor’a yüklenen ağır borç batağı bizi de zor duruma sokmuştur. Sportif açıdan ise bilindiği üzere yönetimi geç devraldık. Bundan dolayı istediğimiz futbolcular başka takımlarla anlaşma imzalamıştı. Kulübün içerisinde bulunduğu borç batağına rağmen yönetime gelir gelmez oluşturduğumuz kriz masasından çıkan taktikler ışığında güzel sonuçlar aldık. Bu yıl ise istediğimiz oyuncuları takımda tutarak, teknik ekibin isteği doğrultusunda gerekli yerlere yapılan takviyelerle iyi bir takım oluşturduk. Bu sezon için hazırladığımız takımın üst sıraları zorlayacağına inanıyorum. Çıkan bu sonuçtan dolayı transfer komitesi, teknik heyet, sportif direktör ve yönetimdeki arkadaşlarımızı kutluyorum.

Kombineler dağıtıldı.

-Bu sezon için geçerli olan kombine kartları basıldı ve belediyeler, kurum ve kuruluşlar gibi gerekli yerlere dağıtımı sağlandı. Dağıtılan kombinelerden geri dönüşler başladı. Kombine satışı konusunda belde belediyelerin katkısı çok önemlidir. İnşallah bu yıl gereken katkıyı herkesin sağlayacağını umuyorum. 

Alt yapıya önem veriyoruz..

- Bizim için sadece altyapıdan futbolcu yetiştirilerek profesyonel yapmak değildir. Önemli olan profesyonel olduktan sonra A takımda daimi yerini bulmasıdır. Asıl olan aynı özveriyle kutsal olan Turuncu Yeşilli formayı sahada taşıyabilmektir. Mesela bu yıl altyapıdan 8 futbolcumuzun A takımla çalışmalara katılması önemli bir durumdur. İnşallah A takımda da forma giyerek kulübümüzde devamlılıklarını sağlayacaklar. Biz yönetim ve teknik heyet olarak altyapıdan oyuncu yetiştirilmesi konusunda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Oyuncular kendilerine güvenirse ve o güveni sahaya yansıtırsa bizde onlara verilecek bir forma daima olacaktır. Kimse bizim yönetimimize altyapıya önem vermiyor diyemez. Yönetimde bulunduğumuz önceki dönemlerde bile altyapıdan yetişen oyuncuları takip etmiş ve şans tanımışızdır. Eski dönemlerde yetiştirdiğimiz oyuncular şuan birçok takımın kadrosunda yer alıyor. Onları da aksatmaksızın takip ediyoruz. Örneğin altyapımızdan yetişmiş olan Mehmet Balaban’ı yuvasına geri döndürmemiz takipçisi olduğumuzun göstergesidir.  Geçen yıl Alanyaspor Futbol Akademisi’ni kurduk. Akademimizin başına Emin Yücesan hocamızı getirdik. Kendisi futbolcu yetiştirmek adına özveriyle çalışıyor.

Yeni gelir kaynakları için toplantı yapacağız..

- Kulübümüzün sabit gelir kaynaklarının kısıtlı olduğu herkes tarafından bilinmekte. Elimizde Alanyaspor’u ileriye taşıyacak projeler var. Bunların gerçekleştirilmesi için yoğun çaba gösteriyoruz. Sayın Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu görüşülen projeler mevcut. İnşallah en kısa zamanda sayın milletvekili Hasan Çavuşoğlu başkanlığında bir toplantı düzenlemeyi düşünüyoruz. İnanıyorum ki toplantıdan sonra ciddi adımlar atılacaktır. Alanya Belediye’sinin de Alanyaspor’a katkısı elbette inkar edilemez.  Belediye tarafından 2 stadyum ve 2 antrenman sahasının bakımının üstlenilmesi bizim için sevindirici bir durum. Geçen yıl Oba Stadyumu’nun Alanyaspor’a açılarak ilk defa müsabaka yapmamızda sevindirici gelişmelerden bazılarıdır. Bu konuda Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nun talimatıyla bizzat konu ile ilgilenen Alanya Belediyesi Spor Müdürü Saim Kanlı ağabeyimin çalışmaları ile stadyumun kapıları Alanyaspor’a açıldı. Bu stadın bitmesinde ve Alanya Belediyesi’ne kiralanmasında emeği geçen Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’na ve yardımlarından dolayı Hasan Sipahioğlu ile tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Stadyumdaki kalan eksikliklerinde bu yıl giderileceğine inanıyorum.

Geçmiş borçlar motivasyonumuz bozsa bile biz yılmadık..

- Biz yönetimi 31 Temmuz 2012’de göreve gelerek devraldık. Bu tarihten itibaren 100’ün üzerinde icra ve borç dosyasıyla karşı karşıya kaldık. Bunun yanı sıra kulübün içerisinde bulunduğu transfer yasağı ve borçlar o kadar çok uğraştırdı ki, ben hayatım boyunca birçok iş yaptım fakat yönetimdekilerde dahil bu şekilde bir sıkıntı yaşamadık. Çok şey görmemize rağmen Alanyaspor’u düşünerek susmayı tercih ettik. Ama bazen boğazımıza kadar geldiği anlar oluyor ve insan düşünüyor. Kasten yapılmış gibi her adımda bitirmek için bir müdahale ile karşı karşıya kaldık. Fakat bu da bizi yıldırmadı. Gece gündüz çalışarak transfer yasağını kaldırdık. Milletvekilimiz başta olmak üzere, belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin de bu evrede büyük katkılarını gördük. 
     Hakan Dizdaroğlu ağabeyim sözünü tutacaktır.
   Geçenlerde Hakan Dizdaroğlu ağabeyimin söz verdiği gibi, Alanya halkının cebinden çıkan kulübün olan 209 bin TL’lik iddia parasının üzerinden noter kanalı ile tedbirin kaldırılmasını istiyoruz. Bu kulübün parasıdır ve gasp edilmeye çalışılıyor. Eğer Hakan ağabey TÜFAD Genel Kurulu’nda 50 kişinin önünde verdiği sözü yerine getirirse hem kendi hem de camia için olumlu düşünceler oluşacaktır. Bizde bugün varız fakat yarın olamayabiliriz. Bugüne kadar arkamıza baktığımızda eksilerimizin çok olarak görülüp olumsuz sözler söylenmemesi için çaba sarf ettik ve bundan sonrada bu gayretimize devam edeceğiz.      
 




Hiç yorum yok: