16 Ağustos 2012 Perşembe

Durusoy,Kalite asla tesadüf değildir..

Hedef önce kaliteli kadro..


      Alanyaspor Bolu Abant’ta yaptığı kamp çalışmalarına devam ediyor. Kamp sürecinde yapılan hazırlık maçlarını ve antrenmanları değerlendiren Alanyaspor Sportif Direktörü Haydar Durusoy, “Biz en kaliteli kadroyu kurmak için çaba veriyoruz. Kamp süresince idmanlar ve maçlarda birçok taktik deneniyor ve ideal kadroyu elde etmeye çalışıyoruz. Kalite asla tesadüf değildir. Bizde işimizi şansa bırakmayacağız” dedi.  

Kamp çalışmalarına devam eden Turuncu – Yeşilli ekip antrenmanların yanı sıra yaptığı hazırlık maçlarıyla da lige iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Ligin ilk haftalarının büyük önem arz ettiğini belirten Alanyaspor Sportif Direktörü Haydar Durusoy, kamp süreci ve hedefler hakkında bilgi verdi. Birkaç oyuncu dışında kadronun yenilendiğini hatırlatan Durusoy, “Kamp süreci bizim için önemli bir basamaktır. Oyuncularımızın yeni olmasından dolayı, yaptığımız maçlarda skordan çok oyuncularımızın birbiriyle kaynaşmalarını hedefliyoruz. Teknik ekibimiz oyuncuların performansından gayet memnun. Çalışmalarımız ideal kadroyu yakalamak, oyuncuların kapasitelerini belirlemek ve takım içi diyalogu sahaya aktarmayı sağlamaktır.” dedi.

ÖN SINAV

Maçları skorlarına dayalı bir çalışma sistemlerinin olmadığının altını çizen Durusoy, “Teknik Direktörümüz Armağan Turhan, lig maçı gibi skor odaklı bir stratejiyle hazırlık maçına görevlendirme yapmıyor. Bilindiği üzere kadromuz yeni ve aynı zamanda da alt yapıdan profesyonele geçmiş veya altyapıda oynayan futbolcularımız var. Maçtaki 90 dakikalık süreçte tüm oyunculara değişik görevlerle forma verilerek sahadaki performansları ölçülüyor.  Asıl amaçta zaten budur. Biz en kaliteli kadroyu kurmak için çaba veriyoruz. Kamp süresince idmanlar ve maçlarda birçok taktik deneniyor ve ideal kadroyu elde etmeye çalışıyoruz. Kalite asla tesadüf değildir. Bizde işimizi şansa bırakmayacağız. Kamp bir ön sınavdır. Yapılan çalışmalardan da çok memnunuz. İyi sonuçlar elde etmeyi temenni ediyoruz.” diye konuştu

Hiç yorum yok: