31 Ağustos 2012 Cuma

Alanyaspor son rötuşları Evrensekispor maçında yapacak..



Teknik heyet ;uyum sorunu kalmadı,ligden çok umutluyuz.

Evrensekispor-Alanyaspor
01-09-2012
16'30
Evrenseki Stadyumu

    Alanyaspor  yarın(01-09-2012) Cumartesi  Manavgat Evrensekispor ile hazırlık maçı yapacak. Takımın hazır olduğunu belirten Alanyaspor Sportif Direktörü Haydar Durusoy, “Evrenseki ile yapacağımız hazırlık maçı ile lig hazırlıklarında son rötuşu de yapacağız. Takım ve teknik heyetin hazırlıklarından çok memnunuz.” dedi.
 Alanyaspor lig hazırlıkları çerçevesinde Evrensekispor ile Cumartesi  saat 16.30’da Evrenseki sahasında karşılaşacak. Hazırlıkların sonlanma aşamasından olduğunu belirten Alanyaspor Sportif Direktörü Haydar Durusoy, “Takımımızdan ve teknik ekibimizden çok memnunuz. Hazırlıklarımız gayet iyi bir noktada ve bununda meyvelerini, ligde toplayacağımızı düşünüyoruz. Takımımızın uyum sorunu kalmadı. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da var. Bu arkadaşlarımızda kısa sürede takıma adapte oldular. Yönetim kurulu üyelerimiz ardı ardına gerçekleştirdikleri etkinliklerle futbolcuların morallerini yüksek tutmaya çalışıyor. İlk maçımız deplasmanda Körfezspor ile olacak. İlk maçların iyi geçmesi çok önemli bu bağlamda çalışmalarımızın yoğunluğu da artıyor. Ama bu yıl ligden çok umutluyuz. Kadromuz iyi, hazırlıklarımız yerinde ve sorunsuz devam ediyor. İnşallah hep beraber Alanyaspor’un başarılarına tanık olacağız.” dedi.
     Yapılacak olan Evrensekispor hazırlık maçı ile de son rötuşları yapacaklarını ifade eden Durusoy, bu maçtan sonra teknik ekibin alacağı karar doğrultusunda kadroda ve oyun stratejisinde fikir oluşturulacağını söyledi. 

Hiç yorum yok: