15 Ağustos 2012 Çarşamba

Alanyaspor - Kahraman Maraş Belediyespor 1-0



Spor Toto  2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan temsilcimiz Alanyaspor, Bolu kampında oynadığı 3. hazırlık maçında Maraş Belediyespor’u 70. dakikada Ömer’in attığı golle mağlup etti

Lig hazırlıklarını Bolu Abant'ta sürdüren Alanyaspor, kamptaki üçüncü hazırlık maçını 3. ligde şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Maraş Belediyespor'la oynadı. Karşılaşmaya kalede Levent, savunmada Taner, İskender, Adem ve Mutlu, orta alanda Mehmet, Tayfun, Zeynel, Cihan ve ileride de Recep ve Can onbiri ile başlayan Alanyaspor, İskender dışında tüm oyuncularını ikinci yarının başında değiştirdi. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen ilk yarı golsüz sona erdi.


Karşılaşmanın 2. yarısına farklı bir 11’le başlayıp,  bu yarıda ataklarını sıklaştıran Turuncu Yeşilli takım aradığı golü 70. dakikada buldu. Kazanılan köşe atışını Onur kullandı, ön direkte Tanju kafayla aşırttı, Ömer arka direkte plase bir vuruşla Alanyaspor’u öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin kalan dakikalarında gol olmayınca, Alanyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Teknik Direktör Armağan Turhan “Artılarımızı ve eksilerimizi bir kez daha gördük, lige kadar istenilen düzeye geleceğiz” dedi.


MAÇTAN NOTLAR


- Karşılaşma serin bir havada, futbola uygun bir zeminde oynandı.

- Mücadeleyi Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Futbol Şube Sorumlularından Bilal Gömeç ve Hukuk İşleri Sorumlularından Mehmet Tığlı, Maraş Belediyespor Sportif Direktörü eski hakem Bünyamin Gezer ve Alanyaspor Sportif Direktörü Haydar Durusoy'la birlikte izledi.

- Maraş Belediyespor'da, bir dönem 3. ligde Alanyaspor forması giyen forvet oyuncusu Bünyamin de takım kaptanı olarak sahadaki yerini aldı.

- Alanyaspor'da hafif sakatlıkları bulunan Kadir, Murat, Ünal ve Rıza Kahraman Maraş Belediyespor karşılaşmasında forma giymedi.

-  Alanyaspor, kamptaki dördüncü hazırlık maçını Maraş'ın 2. ligdeki temsilcisi Kahraman Maraşspor'la yarın yine otel sahasında oynayacak.


MAÇIN KARNESİ


Saha: Bolu Abant

Hakemler: Mustafa Aydın **, Kemalettin Şahin **, Burak Can Özkan **

Alanyaspor: Levent ** Dak 46 Cumali ** , Taner *(Dak 46 Alper **), İskender **(Dak 46 Tanju **), Adem **, Mutlu **(Dak 46 Mehmet Balban **), Mehmet Öncan **(Dak 46 Kamil **), Zeynel ** (Dak 46 Kazım **), Tayfun ***(Dak 46 Onur **), Cihan **(Dak 46 Ege **), Recep **(Dak 46 Mazlum **), Can **(Dak 46 Ömer **)

Maraş Belediyespor: Burak **, Mehmet **, Cüneyt ** Tarık ***, Volkan **, Fatih **, Ersin **, Aydın **, Tahir ***, Bünyamin **, Gökhan **

Goller: Ömer (Dak 70 Alanyaspor)

Hiç yorum yok: