1 Ocak 2012 Pazar

Ünyespor Belek’te hazırlanıyor

Ünyespor Teknik Direktörü Namık Altunsoy idaresinde bugün Arcadia Otel futbol sahasında yapılan çalışmada topla buluşan futbolcular idmanın ardından kamp yaptıkları otelde dinlenmeye çekildiler.
Takımdan kimler ayrıldı?
Ünyespor’un Antalya Belek Kampı kadrosunda, ilk yarı takımda forma giyen Aytaç Uçar, İlhan Türen, Aykut Sevim, Serhat Karakayalar, Uğur Bulut, İbrahim Karayiğit, Seydihan Başlantı, Doğan Cankurtaran, Hasan Engin Ekler ile alt yapıdan Ömer Keskin, geçen yıl forma giyen Kenan Çamoğlu bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda Ünyespor forması giyen kaleci Ümit Bacacı da Belek’teki kampa katıldı. Ligin ilk devresinde takımla birlikte çalışmalara katılan, ancak lisansı çıkartılamayan Taner Arı da kampa katılan futbolcular arasında yerini aldı.
Kampa katılması beklenen futbolcular;

Emrullah Kokoç, Mikail Üzümcü ve Muzaffer Taşkın’ın Ünyespor’un kampa yarın katılmaları bekleniyor.

Ünyespor"dan ayrılanlar;

Yeşil beyazlı kulüp devre arası kampa gitmeden kaleci Şenol Karagöl, stoper Kemal Dulda, sağ kanatta oynayan Taner Taşçı ve Emin Yalın ile forvette görev yapan Fatih Koyugölge ile yollarını ayırdı.

Transfer  için adı geçenler;

Sol bekte görev yapan Uğur Özvardar, sağ bek Rıdvan Koçak ve orta saha oyuncusu Hüseyin Demir ile görüşmelerin sürdüğü, uzlaşma sağlanması halinde futbolcuların kampa katılacakları bildirildi.

Hiç yorum yok: