4 Ocak 2012 Çarşamba

Sarıkahraman, “İkinci yarı bomba gibi bir Ünyespor geliyor”

 Devre arası kampı için Antalya Belek’e giden ve ikinci yarı hazırlıklarını burada sürdüren Ünyespor’da takımdan ayrılan futbolcuların yanı sıra yarın  başlayacak ara transfer dönemi öncesinde transfer çalışmalarına da hız verildi.Ünyespor kulübü basın sözcüsü Osman Sarıkahraman, takıma katkı sağlamayan futbolcularla yollarını ayırdıklarını dile getirirken, takıma birçok sürpriz ismin geleceğini ve 2. yarı farklı bir Ünyespor görüleceğini kaydetti.Ünyespor Basın Sözcüsü Osman Sarıkahraman, “Ayrılan futbolcularımız, Ünyespor takımına katkı sağlamayan futbolcularla biz yollarımızı ayırdık” dedi. 
Sarıkahraman, “Onların yerine alternatif Ünyespor takımına katkı sağlayacak, Ünye şehrine katkı sağlayacak olan futbolcularla devam edeceğiz. Kızılcahamamspor’dan kaleci Okan’ı aldık. Eski Samsunspor’lu olan bu futbolcuyla anlaştık. Diğer futbolcularımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Giden arkadaşlarımızla da karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırıyoruz.” Ünyespor 2 Futbolcuyla Yollarını Ayırdı…
Osman Sarıkahraman, “Şu anda kesin ayrılan futbolcularımız, Emin Yalın ve Fatih Koyugölge arkadaşlarımızla karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Kaleci Şenol’la görüşmelerimiz devam ediyor. Tabi onla da ayrıldık ayrılacağız. Yani onlarla parasal konularda maddi konularda anlaşarak ayrılmak istiyoruz. Kimsenin hakkını da bu anlamda yemek istemiyoruz” diye konuştu. 
Sarıkahraman, “Şu anda anlaşacak olduğumuz arkadaşlarımızla görüşmeler devam ediyor. Anlaştığımız arkadaşlarımızı kampa davet ediyoruz. İkinci yarı Ünyelileri bomba gibi bir Ünyespor bekliyor. Ünyeliler merak etmesinler” dedi.

Hiç yorum yok: