12 Ocak 2012 Perşembe

Alanyaspor'dan Vali'ye ziyaret

             Alanyaspor Yöneticileri Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı Ziyaret EttiAlanyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çavuşoğlu, As Başkanlardan Kamil Köseoğlu, Başkan yardımcısı Dilaver Çekiç,  Futbol şube Sorumlularından Bilal Gömeç, Basın Sözcüsü Mevlüthan Çavuşoğlu, Haydar Yıldız, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ederek Alanyaspor’un forma ve kaşkolünü hediye ettiler.
           Vali Altıparmak, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Alanya’nın bir marka olduğunu ve Alanyaspor’un da bu markanın değerine değer kattığına işaret etti. Dr. Altıparmak, “Alanya’da misafir edilen en azından yerli kulüplerin Anlayaspor ile maç yapabilmesi lazım. Bunun içinde kulüp yönetimi ile beraber oradaki esnafına, tüccarına, otelcisine herkese iş düşüyor” diye konuştu. Takımı istikrar içinde sürekli bir yerde tutabilmek gerektiğinin altını çizen Vali Altıparmak, “Alanyaspor’un istikrarı, sürdürülebilirliği olan, her sene alabileceği makul bir desteği, bir transfer ve mali politikası olması lazım” dedi.

        Ziyarette, Başkan Hasan Çavuşoğlu kulüpleri hakkında bilgi verirken, Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Alanyaspor’un oynadığı 14 karşılaşmada elde ettiği 20 puanla orta sıralarda yer aldığını, 4 bine yakın düzenli seyircileri bulunduğunu bildirdi. Kurulan Alanyaspor akademisi ile alt yapıya ağırlık verdiklerini, kendi futbolcularını yetiştirmek istediklerini ifade eden başkan Çavuşoğlu, Antalyaspor ile zaman zaman işbirliği içinde olduklarını, bölge takımları ile de iyi ilişkiler içinde bulunduklarını anlattı.Vali Altıparmak, kulübün tesislerine yapacakları ilave binalar için destek talebinde bulunan Alanyaspor yöneticilerine taleplerinin değerlendirileceğini ifade etti.

Hiç yorum yok: