11 Ocak 2012 Çarşamba

Smart ADSL kullan Alanyaspor'a destek ol

Alanyaspor yönetim kurulu Turuncu - Yeşilli  kulübe gelir sağlamak amacı ile  Smart ADSL İnternet Hizmetleri ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Alanyaspor yönetim kurulu kulübe gelir sağlamak amacı ile İnternet servis sağlayıcısı Smart ADSL ile sponsorluk anlaşması yaptı. Turuncu - Yeşilli kulüp " Smart ADSL kullan, Alanyaspor'a destek ol" kampanyasına katılım oranına göre Smart ADSL'den belli bir miktar pay alacak. Ev ve iş yerlerinde kişi, kurum ve kuruluşlar bu kampanya ile 2 yıllığına daha ucuza internet kullanabilecek. Alanyaspor yönetim kurulu ile Smart ADSL Biddoor Telekomünikasyon Haberleşme Hizmetleri A.Ş. yetkilisi  Şükrü Yaşar arasında resmi imzalar önceki gün Alanyaspor Kulüp  binasında atıldı.


Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu,"  Kampanya Pazartesi günü başlayacak. Dileyen herkes internet hizmetini iSMart ADSL'Den alacak bu yolla hem daha ucuza internet kullanacak hemde Alanyaspor'a destek olacak" dedi. mart ADSL Biddoor Telekomünikasyon Haberleşme Hizmetleri A.Ş. yetkilisi  Şükrü Yaşa'da," Yapılan anlaşma her iki tarafada hayırlı olsun. Alanya'da Alanya Belediyesi, Konaklı Belediyesi başta olmak üzere  bir çok kurum ve tesis Smart ADSL kullanıyor. Bu kampanya ile hem Alanyaspor'umza destek olmak istedik. Herkesi SMart ADSL kullanmaya davet ediyorum" dedi.


İmza töreninde Alanyaspor'u temsilen Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, As Başkanlardan Kamil Köseoğlu, Başkan Yardımcısı Dilaver Çekiç, Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Tığlı hazır bulundu.

Hiç yorum yok: