6 Ocak 2012 Cuma

Okul Müsabakalarında Sona Gelindi


         Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü taraflarından düzenlenen okullar arası spor müsabakaları Atatürk ve 75. Yıl Spor Salonlarında devam etmektedir. Liseler arası öğrencilerimizden oluşan genç maçlarında,  Futsal müsabakaları sona erdi, Voleybol ve Basketbol kategorilerinde final müsabakaları 9 Ocak Pazartesi günü Alanya 75. Yıl ve Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecektir.

Basketbol Finalleri Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecektir.Üçüncülük ve dördüncülük maçı Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Lisesi ile Ted Koleji arasında Şampiyonluk maçı ise Hasan Çolak Anadolu Lisesi ile Bahçeşehir Koleji arasında yapılacaktır.

Voleybol finalleri 75. Yıl Spor Salonunda gerçekleşecektir. Bayanlarda üçüncülük ve dördüncülük maçı Bahçeşehir Koleji Anadolu Fen Lisesi ileKız Meslek Lisesi arasında, final maçı ise Alanya Lisesi ile Fevzi Aleattinoğlu Lisesi arasında oynanacaktır. Erkeklerde ise üçüncülük ve dördüncülük maçı Abdurrahman Aleattinoğlu Lisesi ile Sükrü Kaptanoğlu Lİsesi arasında, final maçı ise Bahçeşehir Koleji Anadolu Fen Lisesi ile Hüseyin Girenes Fen Lisesi arasında oynanacaktır.

Futsal müsabakalarında ise erkeklerde Arıkan Yılmazdim Lisesi birinci, Fevzi Alaettinoğlu Lisesi ikinci, Hüseyin Girenes Fen Lisesi üçüncü ve Nimet Aleattinoğlu lisesi dördüncü olarak turnuvayı tamamladı. Bayanlarda ise Alanya Lisesi birinci olmayı başardı.
Okulların ara tatillinden sonra ise ilk öğretim okullarının spor müsabakaları gerçekleşecektir.

Hiç yorum yok: