15 Kasım 2011 Salı

Onursal başkan Yunus Pehlivan,beraberlik kötü sonuç değil

İstikrarlı bir takımız
Körfez Futbol Kulübü Onursal Başkanı Yunus Pehlivan, Ünyespor ve Kırklarelispor maçında kaybedilen dört puanın üzücü olduğunu vurguladı. Özellikle Kırklareli maçının son dakikasında akıl almaz bir hata ile rakibe puanı ikram ettiklerini belirten Pehlivan, istikrarlı gidişin bu tarz basit hatalarla bozulmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Uyaracağız
Kırklarelispor maçından alınan bir puanın yenilgiden iyi bir sonuç olduğuna dikkat çeken Pehlivan, ”Bazı bireysel hatalar nedeniyle kazanılabilecek bir maçı takımımız beraberlikle tamamladı. Futbolun içerisinde bunlar var. Ancak çok basit hatalarla puan kaybetme lüksümüzün olmadığını da belirtmek isterim. Takibimiz sürüyor ve gerekli uyarıları yapacağız” dedi.
Daha iyi olacağızÜnyespor ve Kırklareli maçlarında alınan beraberliklerin, üzücü olduğunu yineleyen Pehlivan, “Özellikle Kırklareli maçında son saniyede olmadık bir pozisyonla beraberliği rakibimize hediye ettik. İnanılmaz bir hataydı. Olmaması gerekiyordu ancak oldu bir kere. Hataları tespit edip, gerekli uyarıları yapacağız. Yapılan hatalardan ders çıkartmak durumundayız” dedi.

Hiç yorum yok: