28 Kasım 2011 Pazartesi

Muharrem hocanın arkasındayız

                 Altad ,Altınordu yenilgisinden sonra bir basın açıklaması yaptı


                                                 ALTAD olarak 2000 yılından bugüne kadar her zaman bu takımın yanında olduk. Bizim farklı düşünmemizdeki sebep biz taraftar grubu değil, derneğiz. Yendik alkışladık,yenildik alkışladık. Asılolan herzaman ALANYASPOR oldu olmaya da devam edecek.Altınordu maçında müthiş bir performans sergileyen ALTAD üyesi kardeşlerime, Antalya'dan desteğe gelen 07 gençlik üyesi kardeşlerime,
bu sene başından itibaren ve bundan sonra yolu beraber yürüyeceğimiz Alanyalı Güçlüler'deki kardeşlerime teşekkür ederim.Herkes bir daha anladı ki ; ALTAD bu şehrin, Alanyaspor'un olmazsa olmazıdır.Bizleri arayarak teşekkür eden yöneticilerimiz,futbolcularımız da,bu sözümüzü doğruluyor zaten.Tribünlerin renklenmesi anlamında taraftara forma yaptıran Yıldızoğlu Ticaret sahibi Haydar Yıldız ağabeyimize  ve atkı ihtiyacımızı karşılayan Pegasus Drink Center sahibi Levent Efe abimize teşekkür ederiz. Bu oluşumlar için mücadele eden taraftardan sorumlu yöneticimiz Turan Görgün abimizede ayrıca tekrardan teşekkür ederiz.
                          Maç ile ilgili görüşümüze gelecek olursak ; her ne kadar hakem kötü bir yönetim göstermiş olsada bunun arkasına sığınmamak gerekiyor.Bu kadar pozisyondan bir tanesini atamazsan,elin oğlu hiç oynamadan gelir bir tane atar güle oynaya gider. Biz futbolcularımızın hepsinin arkasındayız. Biz Muharrem hoca istifa diyenlere inat istikrar için hocamızında arkasındayız. Sizden tek isteğimiz mücadele edip,terinizin son damlasına kadar savaşmanız. Bizler her zaman yanınızdayız.Her zaman iyi niyet bazen işe yaramıyor . Biz buraya gelenleri en güzel şekilde karşılıyoruz ama puanlarımız bir nevi gasp ediliyor.Buraya 3 hakem geliyorsa 2 tanesini lehimize karar veriyor. Yönetimden isteğimiz biraz daha lobisini kullanıp baskısını hissettirmeli. Bu güce sahibiz.En güzel başarıların bu yönetimle geleceğininde bilincindeyiz. Yönetim,taraftar,futbolcu bu kadar bütünleşmişken, başkalarının Alanya'mızın hakkını yemesine müsade etmeyelim,ettirmeyelim..

Son olarak Mardin maçında takımımıza başarılar dileriz.

Erhan Özyiğit
ALTAD Başkanı

Hiç yorum yok: