3 Temmuz 2012 Salı

Belde belediye başkanları"her şey Alanyaspor için"..







Belde belediye başkanları Alanyaspor için varız dediler..

 Alanyaspor yönetim kurulu belde belediye başkanlarıne yönelik ziyaretlerini dünde sürdürdü. İncekum, Okurcalar ve Kargıcak Belediye başkanları her konuda Alanyaspor'un yanında olduklarını ifade ettiler. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu yönetim kurulu üyeleri Dilaver Çekiç, Şefik Bahçe ve Haydar Yıldız ile sportif direktör Haydar Durusoy'un katıldığı ziyaretlerde başkanlar kombine kartların satışı onusunda ve diğer konularda  gerekli desteği vereceklerini ifade ettiler İncekum belediye Başkanı Fahri Baysal  ise Alanyaspor'a kalıcı bir gelir oluşturmanın şart olduğunu bununda her yıl düzenli bir şekilde finansa edilebileceğini ifade etti.


Fahri Baysal," Alanyamızdaki tüm yıldızlı oteller yıllık yatakbaşı kulübe 1 euro versin. Alanyaspor kulübüde otelin katkısı orunanhında yıllık kombine kart hediye etsin. Otel personeline bu kartları hediye eder, personellerde isterse kışın maça gider isterse bir yakınına hediye eder. Böylece herkes bu işten memnun kalır. Alanyaspor kulübüde yıllık kaçpara geliri olduğunu önceden bilir ve ona göre faleyetlerini planlar. Bu organizasyon Kaymakamlık önderliğinde diğer kurumların katkısı ile kolayca yapılabilir. Alanyaspor için bu durum çok görülmememeli" dedi.



Okurcalar Belediye Başkanı ysuf Öztürk'te," Alanyaspor'a bizler herzaman belli ölçülerde katılarda bulunuyoruz. Ben futbolu seven bir belediye başkanıyım  kulüpbaşkanlığıda yaptım. Bu işlerinzorluğunu biliyorum. Alanyaspor'a elimizden gelen desteğ ivereceğiz" dedi. Son olarak ziyaret edilen Kargıcak belediye Bakanı Zihni Asiltürk'te," Bizler de Alanyanını bir parçasıyız, kulübümüz bizi her alanda temsil ediyor. Kombine kartların satışı konusunda üzerimize düşeni yapacağız. Alanyaspor'u hepbirlikte daha iyi noktalara taşımalıyız" dedi.

Hiç yorum yok: