2 Temmuz 2012 Pazartesi

Altad 2012-2013 sezonunda faaliyetlerine ara vermiştir..

Altad,bu sezon yok..

  1998 yılında faaliyetlerine başlayan,2000 yılında resmi dernekleşen ALTAD kesintisiz 14 yıl Alanya sporu hem iç sahada hem de dış sahada desteklemiştir. alanyaspor tarihinde en uzun süreli yaşayan tek taraftar gurubu olarak tarihe geçmiştir. Bu süreçte TFF tarafından çok kez ödüllendirilmiştir. Kupalar ve mavi bayraklar almıştır.14 yıl önce taraftar modeli nasıl olmalıdır modelini şimdi yüzlerce kulüp taraftarı uygulamaya sokmuştur. ALTAD'ın uygulamaya soktuğu dost taraftar ve küfürsüz tribünler o dönem için zor olsa da şimdi taraftarlar bu çizgiye gelmiştir. Alanya da taraftar bulmanın ve bir arada tutmanın en zor olduğu dönemlerde ALTAD 14 yıl bunu sürdürmüştür. Sadece gönül işine bağlı bir olayda takdir edilmelidir ki bazen ara vermek, yenilenmek ve gençlerin önünü açmak gerekir.

ALTAD 2012-2013 sezonunda tribün faaliyetlerine ara vermiştir.üyeler ininde bu verilen arada spor sevgilerinin azalmaması için diğer gruplarda olmalarına onay vermiştir.ALTAD'ın bundan sonra yeni bir karara kadar iki görevi olacaktır.birinci görevi, yurt dışı,Türkiye ve bölgemizde her zaman ilgi gören resmi sitemizin çalışmaları.Alanya spor yönetim kurulu ile ortak çalışarak en doğru haberleri vermek en önemli görevimiz olacaktır.günümüzde internet gazeteciliği önem arz etmektedir.bizde bunun bilinciyle tüm sporseverleri bu konuda bilgilendirmek istiyoruz.sitemizin ana sayfasında günlük haberler, forum bölümünde ise tüm detaylar yayınlanacaktır.facebook sayfamızı kapattığımız için bu günden sonra sadecehttp://www.altad2000.com/ adlı sitemizde olacağız.(forum bölümüne yeni takım,transferler ve kalan futbolcular eklenmiştir.)

İkinci görevimiz ise oba stadyumuna gelen taraftarın sesi olmak. gruplarla yönetim arasında köprü olmak. İstenildiği takdirde bilgi sunmak, katkı yapmak.

ALANYASPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ ONURSAL BAŞKANI(ALTAD)

UĞUR VEYSEL OKŞAR

Hiç yorum yok: