20 Temmuz 2012 Cuma

Alanyaspor sahaya indi..







Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 2012-2012 sezonunda mücadele edecek olan Alanyaspor bu gün Oba stadyumunda imza töreni ile birlikte idmanlara başladı.Alanyaspor ,Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninin ardından kurban kesilip dua okunarak yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı.

 Alanyaspor'da daha önce imza atan 10 futbolcunun yanı sıra  5 yeni isim daha eklendi. 

          İskenderunspor'dan sağ bek Taner Otlak, Çankırıspor'dan sağ kanat oyuncusu Ozan Solak, Ünyespor'dan forvet Recep Yaşar, Fenarbahçe'den santrafor Ünal Noyan ve Orhangazispor'dan stoper Semih Durmuş kendilerini 2'şer yıllığına Alanyaspor'lu yapan imzayı attılar. 
     İmza törenin ardından kurban kesildi ve dua edildi. Daha sonra takım Teknik Direktör Armağan Turhan, yardımcı antrenörler Numan Uludere, Mustafa Camunak ve kaleci antrenörü Mehmet Arslan yönetiminde 2012-2013 sezonunun ilk çalışmasını yaptılar. 
Antrenmana 21 profesyonel futbolcu ile birlikte altyapıdan 9 oyuncu katıldı. Alanyaspor lig hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürecek. Turuncu yeşilli takım 6 Ağustos'ta Davraz Sirene Otel'de kampa girecek. 

Hiç yorum yok: