8 Temmuz 2012 Pazar

Anadolu Selçukluspor,da hedef Konyaspor'a futbolcu yetiştirmek.


Konya Torku Şekerspor'un yeni adı,Anadolu Selçukluspor oldu..

Yeni sezonda yoluna Anadolu Selçukluspor olarak devam edecek.  2. lig  Beyaz grup temsilcisi Anadolu Selçukluspor, yeni teknik ekibini de belirledi. Anadolu Selçukluspor'da  kadro kurma çalışmaları ise bu hafta içinde şekilleneceği açıklandı.
            Konyaspor ile yaşanan birleşmenin ardından 2. Ligde bulunan Torku Şekerspor’un ismi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrenin ardından adını Anadolu Selçukluspor olarak değişmişti. Takımın başına ise Konyaspor’da uzun yıllardır görev yapan Salih Eken’in getirilmiş,yardımcılığını ise eski Kayserisporlu futbolculardan Hamdi Özturgut ve Konyaspor’un tanınmış isimlerinden Hacı Hasan Yaşar ve  Kaleci antrenörlüğüne ise uzun yıllar   Konyaspor’da da görev yapan Abdulkadir Subaşının  getirildiği açıklanmıştı

 Anadolu Selçukluspor’un Teknik Direktörü Salih Eken, yeni sezonda yeni bir yüzle mücadele edeceklerini söyledi. Konya ve Konyaspor’un yüz akı olmayı hedeflediklerinin altını çizen Eken; “Takım kadrosunu şekillendirmek için Konyaspor’un yarın sona erecek kamp programını bekliyoruz. Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara ile bir araya gelerek, Anadolu Selçukspor’da forma giyecek futbolcuları belirleyeceğiz. Takıma yapacağımız transferler ise buna göre şekillenecek. Önümüzdeki 10 günlük zaman içinde bu çalışmalarımızı tamamlayıp ekibimizle birlikte çalışmalara başlayacağız” dedi. 

Hiç yorum yok: