10 Temmuz 2012 Salı

Antalyaspor'a ziyaret

 Alanyaspor yönetim kurulu dün Antalyaspor Kulübünü ziyaret ederek kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşmeler yaptı.


Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve  yönetim kurulu üyeleri Bilal Gömeç, Fazlı Ciğerli ve Ahmet Öpçin dün Medical Park Antalyaspor kulübünü ziyaret etti. Ziyarette Antalyaspor adına Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Erol Tozkoparan ve Emin Altıner ve Futbol Direktörü Sedat Karabük yer aldı. Alanyaspo kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu," Bir çok oknuda önemli temaslarımız oldu. Karşılıklı futbolcu alışverişi, altyapı ogranizasyonu, profesyonel takım mali yapılanması ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk" dedi.


 Antalyaspor Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu'da," Alanyaspor bizim kardeş kulübümüz. BSölgede en çok ilişki içinde olmamız gereken bize her anlamda  yakın yer. İlk görüşmemimiz oldukca samimi havada oldu ve verimli geçti. İlişkilerimizi geliştireceğiz" dedi. Görüşmenin ardından taraftar birbirlerine  forma ve atkı hediye ettiler. Öte yandan Antalyaspor'la Alanyaspor arasında sezon önce bir hazırlık maçı oynanması konusunda fikir birliğine varıldı. Maç tarihi iki takımın  teknik ekibinin yapacağı görüşmelerin ardından belli olacak.

Hiç yorum yok: