2 Eylül 2012 Pazar

Balıkesirspor Sezon Açılışında Bozüyükspor'u 4-0 Yendi

Balıkesirspor 'dan görkemli açılış..

Bu sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Balıkesirspor, 2012-2013 sezonunu Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen törenle açtı. Kırmızı-Beyazlı ekip sezon açılışı nedeniyle yaptığı hazırlık maçında Bozüyükspor'u 4-0 gibi net bir skorla yendi.Balıkesirspor'un elde ettiği galibiyet lig öncesi yönetimi memnun etti. 

Yeni sezon için düzenlenen açılış töreni akşam saatlerinde Kırmızı-Beyazlı yönetim, teknik kadro ve futbolcuların Atatük Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Yaklaşık bir aydır Bolu'da kamp yapan Kırmızı -Beyazlılar anıttaki törenin ardından Atatürk Stadı'nda taraftarı ile buluştu. Şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar Kulüp Başkan Tuna Aktürk, Teknik Direktör Mesut Dilsöz ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Açılışta yapılan duanın ardından kurban da kesildi. 

Törende Balıkesirspor Futbol Okulu'na katılan minik futbolcular sertifikalarını yönetim ve teknik heyetin elinden aldı. Ardından tüm futbolcuların isimleri tek tek anons edilerek taraftar ile tanıştırıldı. 

Balıkesirspor tanıtımın ardından konuk ekip Bozüyükspor'la karşılaştı. Maçta ilk yarı 0-0 biterken, ikinci yarıda üstünlüğü ele geçiren Kırmızı Beyazlılar, Coşkun Yılmaz'ın 60, 86 ve 90, Ali Akburç'un 62. dakikada attığı gollerle güçlü rakibini 4-0 yendi. Galibiyet sonrası Kırmızı Beyazlı futbolcular, sercinin sevgi gösterileri ile soyunma odasına gönderildi.

Hiç yorum yok: