5 Ekim 2012 Cuma

Durusoy,Deplasmandan iyi sonuç ile dönmek istiyoruz.-

,Durusoy"Bu sefer şeytanın bacağını kıracağız"


Deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Alanyaspor kulüp futbol şube sorumlusu Ali Haydar Durusoy,  maçı kazanarak deplasmandan moralli dönmek istediklerini söyledi.

Ligde her şeye hazır olduklarını fakat deplasmanda alınan kötü skorlara birini daha eklememek istediklerini belirten Durusoy çalışmalarda eksikleri tespit ederek giderilme yolunda olduklarını belirtti. Sahasında ağırladığı Çamlıdere Şekerspor’dan iyi bir skorla ayrınıldığını hatırlatan Durusoy, “Geçen maçımız iyi geçti. Sakatlıkları bulunan Ege, Ömer ve Can takımla beraber antrenmanlara katılıyor. Bu sevindirici bir durumdur. Deplasmanda aldığımız kötü sonuçlardan sonra bu maçla kendimize gelmek istiyoruz. Teknik ekibe ve futbolculara bu konuda güveniyorum” dedi.


Rakip Kırklarelispor’un iyi bir ekip olduğunu kaydeden Sportif Direktör Durusoy, “Rakibimiz istikrarlı bir kadroya sahip. Birbirlerini tanıyan, tamamlayan oyunculardan kurulu. Biz de geçen yıldan koruduğumuz birkaç oyuncumuzun üzerine önemli takviyeler yaptık. Oyuncularımızın artık birbirine ısınmaya, kenetlenmeye başladığını görüyoruz. Deplasmanda oynayacağız. Seyirci desteğimiz olmayacak. Fakat yinede kazanmak ve şeytanın bacağını kırarak deplasmanda puan almak istiyoruz. Dayanışma içerisinde olursak hak ettiğimiz başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu

Hiç yorum yok: