9 Ekim 2012 Salı

Büyük maça saatler kaldı..


Oba'da geri sayım başladı..

Sipahioğlu,futbolseverleri Oba stadyumuna davet etti..


"Grup Şimşekler "hazırlıklarını tamamladı..

    Biletler stadyum gişelerinden alınabilecek.

Perşembe saat 16-00 da Oba stadyumunda oynanacak olan  Alanyaspor- Beşiktaş maçının son  hazırlıklarını devam ederken Alanyaspor kulübünden yapılan açıklama ile stadyum gişelerinden de bilet  satışı yapılacağı  duyuruldu..
           

  Beşiktaş bu akşam Alanya'da 

 Alanya yarın tarihi günlerinden birini daha yaşayacak. Alanyaspor yeni açılan Oba stadyumunda ilk kez bir büyük takımla karşılaşacak. Şehirde futbol severler de büyük bir heyecan var. Bilet satışları tüm hızı ile sürüyor. Talebin bugün ve yarın çok daha artması bekleniyor. Kombine kartlarının geçerli olmayacağı bu önemli maç öncesi yönetim kurulu stadyum gişelerinden de bilet satışı yapılacağını duyurdu. Beşiktaş futbol takımı bugün Alanya'ya gelecek ve Side'de kampa girecek.

   Hasan Sipahioğlu 2 adet "VİP" bileti aldı..

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu iki adet VİP bileti satın aldı ve herkesi yarınki Beşiktaş maçında tribünlerde buluşmaya davet etti. Sipahioğlu," Alanya'mız için önemli günlerden biri. Tüm futbol severler hatta ilçemizde yaşayan herkes bu maça gelerek bu tarihe güne ortak olmalı ve coşkuyu birlikte  yaşamalı. Misafirperverliğimizi herkese göstermeliyiz" dedi. Öte yandan Alanyaspor kulübü Çarşamba  akşamı Beşiktaş'ı kamp yaptığı Otel'de ziyaret edecek.Maçtan sonra Beşiktaş onuruna bir yemek verilecek.


Hiç yorum yok: