1 Ekim 2012 Pazartesi

Bu sefer Turhan "Armağan" olsun dedi..

Taraftarımıza "Armağan "olsun.


    Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Alanyaspor sahasında ağırladığı Çamlıdere Şekerspor’u 3-1 yenmesinin ardından bir açıklama yapan Teknik Direktör Armağan Turhan, “Bu hak ettiğimiz bir galibiyetti. Bütün Alanyaspor'a ve taraftarlara ismimde olduğu gibi Armağan olsun.” dedi. 

Hafta içinde malüm yapılan kupa maçını da hatırlatan Turhan, “Kupa maçında ligin ilk 3 maçında oynamayan oyuncuları görme amacıyla bu maçta oynattık. Tabiiki Yeni Malatyaspor bu maçı iyi değerlendirerek bizi yendi. Bizim tüm hedefimiz ligdi. İçeride oynadığımız iki maçı kazandık. Dışarıdaki maçları da kaybettik. Baktığımız zaman dışarıdaki kaybettiğimiz maçlarda Alanyaspor'un geçen yıllara nazaran ofansif futbol oynaması benim teknik adamlığıma göre ve Mental olarak ya 3 puan ya hiç düşüncesi ile saha çıktık ve  oynadık. Tabiiki sonuçta deplasmandan alacağın 1 puan bile ilerleyen zamanlarda hanene artı olarak yansıyabilir.” dedi.

HAK ETTİK

Hak ettikleri bir galibiyet yaşadıklarını ifade eden Turhan, “Çamlıdere Şekerspor maçına dönecek olursak maçın başından itibaren top üstünlüğü daima bizdeydi. Enteresan olan ilk 8 dakikada rakip kalede net 6-7 tane gol pozisyonumuz vardı. Bunu cömertçe harcadık. Şans faktörü, becerisizlik diyebiliriz ama bugün sahada isteyen futbolcular vardı. Bununda neticesini skorla aldık. Kaptanımız Tanju'nun bacağında 30'lu dakikalarda bir sakatlık nüksetti. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi verimli bir şekilde 65'li dakikalara kadar dayandı. Maçta ikinci golü bulmamızla beraber oyuncu değişikliğine gitmek durumunda kaldık. Skoru koruma adına oyuncularımız defansa yöneldiklerinde rakip takım biraz üzerimize geldi. Hakem triyosunu bir kaç tane pozisyonu var ki gerçekten çok enteresan. Özellikle 2-0'dan sonra yediğimiz golden evvel hiç bir pozisyonu olmamasına rağmen hakem ofsayt kaldırdı. O top da dönüp gelerek gol oldu. Sonra 2-1 den sonra 3'üncü golü bularak rahatladık.” diye konuştu

TAKIMA GÜVENİYORUM

 Oyunculara güvencinin tam olduğunu belirten Turhan şunları söyledi. “Buradan herkese üstüne basa basa söylüyorum Alanyaspor deplasmanda da zafer kazanmaya başladığımızda bizi kimse tutamaz. Ben oyuncularıma güveniyorum ve sonuna kadar arkasındayım. Şartlar ne olursa olsun bu oyuncular bizi bulunduğumuz yerden çok yukarılara getirecek. Yeter ki taraftar bu günkü gibi hep arkamızda olsun. Tüm taraftara, yönetime ve futbolcularıma canı gönülden teşekkür ediyorum.” 

Hiç yorum yok: