29 Şubat 2012 Çarşamba

Yönetim son bölümden memnun değil.




        YÖNETİM TOPLANDI.
    Alanyaspor yönetimi dün yaptığı toplantı sonucunda önemli açıklamalarda bulundu;As Başkanımız Kamil Köseoğlu'nun ev sahipliğinde dün Teknik Direktörümüz Muharrem Uğur ve yardımcı antrenörümüz Mehmet Akbulut, kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu, AS Başkanlarımızdan Fikret Arık futbol şube sorumluları Metin Fahri Özçelik ve Bilal Gömeç'le, sportif direktörümüz Haydar Durusoy'la öğle yemeğinde bir araya gelmiştir. Yemekte yönetim kurulunun futbolculara ve teknik heyete duyduğu güven dile getirilmiş. Ligin kalan bölümünde takımın performansının arttırılması konusunda bir çok konuda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

     DENİZLİ MAÇI İŞ KAZASI..!
Yönetim kurulumuz ilk olarak Denizli Belediyespor maçının bir değerlendirmesini yapmış ve alınan farklı mağlubiyeti bir iş kazası olarak değerlendirmiştir.

     
      BAZI FUTBOLCULAR UYARILDI
Ayrıca tüm  oncuların oynayan, yedek kulübsnde olan ve kadroda olmayan tüm futbolcların Alanyaspor kulübünün değerlerine sahip çıkması gerektiğini, aynı amaç doğrultusunda üzerine düşeni saha içinde ve dışında, antrenmanda ve maçta yerine getirmesi gerektiğinin altını çizmiş ve bu düşüncelirini futbolculara iletmiştir.

       PEŞİNATLAR ÖDENDİ..
        Yönetim kurulumuz bugüne kadar futbolcuların tüm peşinat ve prim alacakları ödemiştir. Maçbaşı alacaklarının da belli bölümünü ödemiştir. Ödemeler periyodik olaak devam etmektedir. Sezon sonu itibari ileride futbolcuların tüm alacakları ödenecektir, bunun planması kulübümüzün mali komitesi tarafından sürekli yapılmaktadır.  Ayrıca kulübün geçmişten gelen borçları konusunda da yüzde elliye varan bir ödeme yapılmıştır. Yönetim kurulumuz bu hususta tarihi bir sorumluluk ve özveri ile mücadelesini sürdürmektedir.
      Alanyaspor yönetim kurulu olarak kulübünün iki yıl içinde  mali, idari ve altyapıorganizasyonu açısından UEFA kriterlerine uygun hale gelmesi için  yoğun çalışmalar yapılmaktadır. Bu konuda ciddi bir mesafe alınmıştır. Alanyaspor şuan Türkiye 2. liginde UEFA krıterlerini yakalamaya çok yaklaşık sayılı kulüpler arasına girmiş başarmıştır.


        SON BÖLÜMDEN MEMNUN DEĞİLİZ;
Alanyaspor Kulübü olarak takımızın ligde daha başarılıolması için her türlü çalışma yapılmaktadır. Yönetim kurulu tarafımızdan bu yıl oluşturulan bütçenin yarısından fazlası maalesef eski borçlar için kullanılmıştır. Bu nedenle atılan tüm adımlar dikkatli atılmaktadır. Takımımızın bugüne kadar ortaya koyduğu performanstan son bölüm hariç memnunuz. Kalan 12 maçlık periyottta da takımın istenilen seviyede olacağına olan inancımız tamdır.
   ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK.

Alanyaspor Kulübü olarak takımızın ligde daha başarılıolması için her türlü çalışma yapılmaktadır. Yönetim kurulu tarafımızdan bu yıl oluşturulan bütçenin yarısından fazlası malesef eski borçlar için kullanılmıştır. Bu nedenle atılan tüm adımlar dikkatli atılmaktadır. Takımımızın bugüne kadar ortaya koyduğu performanstan son bölüm hariç memnunuz. Kalan 12 maçlık periyottta da takımın istenilen seviyede olacağına olan inancımız tamdır.
   TÜM FUTBOL SEVERLERİ MAÇ'A DAVET EDİYORUZ
Pazar günü saat 13.30'da Oba Stadyumunda oynanacak olan Alanyaspor - Sarıyer maçına tüm futbolseverleri bekliyoruz. Takımımız her maça olduğu gibi bu maçada mutlak galibiyet için çıkacak ve Beypazarı maçında yeniden başlayan evde kazanma gelenğini sürdürmek için gerekli mücadeleyi ortaya koyacaktır. Tüm taraftarlarımızı bu maçta tek yürek olarak takıma destek vermeye davet ediyoruz.

Hiç yorum yok: