7 Şubat 2012 Salı

Taraftarsız olmuyor.

      Demirspor taraftarının büyüklüğü Bandırmaspor deplasmanında da görüldü. saatler süren yolculuğun devamında kış şartlarına dahi aldırmayan Demirspor taraftarı, Bandırma karşısında takımını desteklerken, rakip takım taraftarları da her zamanki gibi susturmasını bildi.Maçın sonunda ise futbolcularla birlikte galibiyet coşkusunu yaşayan A.Demirspor taraftarı, Adana’ya mutlu döndü. Golün ardından Raşit’in tribünlere doğru müthiş depar atarak koşması ise futbolcuların da taraftara olan bağlılığının göstergesi.

Centilmen Başkan…

Bandırmaspor maçı sonrasında doğal olarak ufak tefek gerginlikler yaşandı. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Demirsporlu futbolcular sevincini taraftarıyla yaşarken, kapalı tribünden Demirsporlu oyunculara hayli tepki geldi.

Bunun üzerine kendi taraftarı ile Demirsporlu futbolcuların arasına giren Bandırma Başkanı Mehmet Kılkışlı, mavi lacivertli oyunculara bir zarar gelmesini engelledi. Daha sonra  Demirspor soyunma odasına gelen Başkan Kalkışlı, “Bir hatamız olduysa özür dileriz. Yolunuz açık olsun.” diye takımı da tebrik etti.

    Alıntı..www.sporcukurova.com

Hiç yorum yok: