8 Aralık 2012 Cumartesi

Şimşek geleneğini bay haftasında devam ettirdi..


                       ALANYASPOR 3– 0 SAN PEDRO

Kızılcaşehir'de renkli görüntüler..

Alanyaspor Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta bay geçtiği haftada Oba stadyumunda yaptığı özel  karşılaşmada San Pedro takımını 3-0 yenerek Altay maçından sonra aynı skor ile ikide iki yaptı.Karşılaşmanın her iki yarısında da üstün bir futbol sergileyen Alanyaspor'umuz oba stadından Haydar Durusoy ile çıktığı rakibini özel maçta  3-0 gibi net bir skor ile yenerek farklı kazanma geleneği devam ettirdi.


Alanyaspor, Fildişi Sahili 1. Lig takımı San Pedro ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı.

STAT: Oba

ALANYASPOR: Levent, İskender, Fahri (Osman dk 60), Mehmet Balban, Alper, Zeynel, Mazlum (Ege Dk 46), Recep, Uğur(Yiğit dk 80), Abdullah

San Pedro: Arro, Yappi, Dikba, Bacari, Junyor, Lamin, Bamba, Coli Bali, Mehelan, Didier, Koyate

GOLLER: Dk.25 Uğur, Dk.28 Can, Dk.32 Recep (Alanyaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

25’inci dakikada Mehmet’in korner köşesinden kullandığı taçta ceza sahası içerisinde Can kafa ile arkaya aşırttı. Kale önünde topla buluşan Uğur’un plase vuruşu kalenin sağından ağlarla buluştu. Gol: 1-0

28’nci dakikada Mazlum’un korner vuruşunda ceza sahasında Recep’in kafa şutunu kaleci çeldi. Bu sırada kaleciden dönen topa Can ayak koydu. Gol: 2-0 Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

32’nci dakikada Mehmet’in soldan kullandığı serbest vuruşta kale önünde topla buluşan Recep’in kafa vuruşu kaleci Arro’nun solundan fileleri havalandırdı. 3-0

İlk yarı Alanyaspor’un 3-0 üstünlüğü ile bitti

67’inci dakikada soldan çizgiye inen Coli Bali ceza alanına ortaladı. Ceza sahasında kafa vuruşu yapmaya hazırlanan Didier’den önce kaleci Levent uzanarak bu oyuncunun kafasının üzerindeki topu yakaladı.

76’ncı dakikada Mehelan’ın ortasında ceza sahası yayında topla buluşan Junyor’un şutunu kaleci Levent uzanarak kurtardı.

80’inci dakikada orta sahadan Uğur’un yüksekten yaptığı ortada topla buluşan Ege, ceza sahası içerisine iki oyuncuyu geçerek sokuldu. Bu oyuncunun kale önünden yaptığı sert şutunu kaleci Arro son anda tokatladı.


Hiç yorum yok: