30 Aralık 2011 Cuma

Şekerspor,transfer'e hızlı başladı




Şekerspor  A.Ş kulübünden yapılan açıklamaya göre,ara transfer döneminde  4 futbolcu ile sözleşme imzaladık, bundan sonrada  Şekerspor olarak transferlerimize  devam edecektir denildi.


Şekerspor'un yeni transferleri
             
Cevat MACİT - 
Profesyonel futbol hayatına Diyarbakırspor'da başladı.Ardından Erzurumspor,Sivasspor,Şanlıurfaspor,Mardinspor,Şekerspor,Adana Demirspor,Pendikspor ve son olarak Çankırıspor'da oynadı.5 Süper Lig,108 Bank Asya,118 2.Lig,23 3.Lig 80 2.Lig klasman,12 kupa maçı oynadı.Tam bir tecrübe abidesi.


Ercan GÜNERİ - Profesyonel futbol hayatına Tarım Kredispor'da başladı.Ardından Mersin İdman Yurdu,Tarsus İdman Yurdu,Darıca G.Birliği,Şanlıurfa Bld.Spor,Şanlıurfaspor,Balıkesirspor,Arsinspor,Karsspor,Sakaryaspor ve son olarak Tavşanlı Linyitspor da oynadı.8 Bank Asya,132 2.Lig,65 3.Lig ve 7 kupa maçında oynadı.Tam bir gol makinası.
Haluk ULAŞOĞLU - Profesyonel futbol hayatına Tokatspor'da başladı.Ardından Elazığspor,Gençlerbirliği,Hacettepespor ve son olarak Hatayspor'da oynadı.16 Bank Asya,64 2.Lig ve 23 3.Lig maçında oynadı.Orta sahanın dinamosu.
Fehmi Mert GİRMEÇ - futbol hayatına Bursa Yolspor'da başladı.Ardından Fenerbahçe,Bursaspor,Oyak renault'da forma giydi.Mersin İdman Yurdu'nda Profesyonel oldu.26 amatör maçı var.Genç yaştaki yeteneği ile dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok: