9 Mayıs 2012 Çarşamba

TFF Profesyonel Kurulu, G.Doğu ve D. Anadolu kulüplerini ziyaret edecek

Hasan Çavuşoğlu,2.lig profosyonel kurul üyesi..

   TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurulu Başkanı Arif Koşar ile yedek Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu  Spor Toto 2.Lig Profesyonel Kurulu, Kızılcahamamspor A.Ş. Başkanı Zeynep Bekçe, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Gaziosmanpaşaspor Başkanı Mehmet Öztürk, Konya Şekerspor Başkanı Yavuz Erence ve Tepecikspor A.Ş. Başkanı Osman Eyüpoğlu'ndan oluşan bir heyet 10 mayıs ve 11 mayıs tarihlerinden bir yapacakları ziyaretin programı açıklandı,Buna göre, 10 Mayıs'ta Hatay'da başlayıp 11 Mayıs Cuma akşamı Elazığ'da sona erecek.10 Mayıs Perşembe günü ilk ziyaret Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluğunu garantileyen Hatayspor'a yapılacak. Daha sonra Kırıkhanspor, İskenderunspor 1967, İskenderun Demirçelikspor kulüplerine gidilecek. Öğle yemeğinin ardından Gaziantep'e geçecek TFF Heyeti, Bank Asya 1.Lig temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir araya geldikten sonra Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ziyaret edilecek.
             Resmi yemek Şanlıurfa'da yapılacak
Ziyaret kapsamında, kulüp başkanlarının katılımı ile düzenlenecek resmi yemek 10 Mayıs Perşembe akşamı Şanlıurfa'da Dedeman Otel'de yapılacak.
Ziyaretin ikinci günü ise saat 10.00'da Şanlıurfaspor Kulübü'ne yapılacak ziyaret ile başlayacak. Daha sonra Kahramanmaraşspor ve bu sezon Spor Toto 3.Lig'e yükselen Kahramanmaraş Belediyespor kulüpleri ile buluşulacak. Daha sonra Malatya'ya geçecek ekip Yeni Malatyaspor kulüp ziyaretinin ardından Elazığ'da Spor Toto Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Elazığspor ve son olarak da Elazığ Belediyespor kulüpleri ziyaret edilecek.

Hiç yorum yok: