19 Nisan 2012 Perşembe

Yılmaz,Alanyaspor maçı zor geçecek..


Yılmaz,Alanyaspor maçı zor geçecek


   Bandırmaspor teknik direktörü Nurettin Yılmaz yaptığı basın açıklamasında her şeye rağmen hedefe yürüyen bir takım olduklarını, şampiyon olarak hedefe ulaşacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.
TOKİ Sosyal Tesislerinde yapılan haftalık basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz “Kırklarelispor karşısında maça iyi başladık. Ercan’ın kırmızı kartına kadar oyunda denge vardı. Bu dakikadan sonra rakibimizin baskısına karşılık veremedik. Bu dakikadan sonra iyi futbol oynayamadık sadece iyi mücadele ettik. Kırmızı kart gören Ercan’a ekstra bir ceza düşünmüyoruz. Diğer arkadaşlarından destek gelmeyince oyunun yükü ona bindiği pozisyonda kart gördü. Herşeye rağmen son dakikada Gökalp’in kaleye giden şutu Celal’den dönmese 10 kişi ile Kırklareli’nden galip bile dönebilirdik. Ancak deplasmanda alınan 1 puanda bizi hedefe götürecektir. Saha koşulları inanılmaz kötüydü. Rakipler de lider takıma oynadıkları için ekstra mücadele ediyorlar. Bunları mazeret olarak söylemiyorum. Her şeye rağmen biz şampiyon olacağız.
          Bu haftaki Alanya maçı da çok zor geçecek. Rakibimiz iyi savunma yapıp az gol yiyen bir takım. Biz de bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Son vuruşlardaki eksikliğimiz yüzünden gol sıkıntımız devam ediyor. Orta sahamızdaki rekabeti arttırdık. Kanatlarda oynayan Onur ve Musa Sinan ofansif kanat oyuncuları. Bu iki oyuncunun savunmalarına yardımı şart. Bunu yapamayınca Kırklareli maçındaki gibi kanat savunmacılarımız zor durumda kalabiliyor. Bu sıkıntıyı da mutlaka aşacağız. Futbolcularıma formayı ben vermiyorum, hakkeden formayı alıyor. Bize düşen oyunculardan en fazla verimi alabilmek. Bu grupta 63 puan şampiyonluk için yeterli olacak. Sonuçlara göre bu sınır daha da aşağılara düşebilir. Şimdilik sadece Alanya maçını nasıl kazanabiliriz diye bakıyoruz. Taraftarımızın itici gücüne fazlasıyla ihtiyacımız var. Tribünlerin tamamen dolmasını bekliyorum. Bu hafta seyircimizin desteğine ihtiyacımız olacak. Onlardan sahayı doldurmalarını bekliyorum.” Dedi.
Daha sonra söz alan Bandırmaspor Basın sözcüsü Can Gülmezgil” bu sezon en kalabalık seyirci ile Kırklareli’ne gittik. Oralara gelerek bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Kalan 3 tane iç saha maçında da bu desteğin artarak devam etmesini istiyoruz. Özellikle bu haftaki Alanyaspor maçında tribünlerimizin tamamen dolmasını bekliyoruz. Alanya maçının bilet satışları Liman AVM’ de başladı. Forma kampanyamız devam etmektedir.” Dedi.

Hiç yorum yok: